Frukost & Lunchseminarium

Frukostseminarium/Lunchseminarium – ett möteskoncept i tiden

I alla branscher och konjunkturer och alla moderna kommunikationsvägar till trots – emellanåt stärker ingenting relationen med dina viktigaste kontakter såsom ett personligt möte.

Det ÄR både viktigt och trevligt att träffas och vi VILL göra affärer med MÄNNISKOR som vi gillar och har en relation med.

Men tiden räcker ju inte till. Ett personligt möte måste ju faktiskt få ta tid. Annars finns alltid risken att konkurrenterna tar sig tid med din kund. Vad göra?

Vi har tagit fram ett koncept för hur du kostnadseffektivt och tidseffektivt kan både få ge affärsinformation, träffa de personer du behöver och få personlig tid och ett ytterligare steg närmare en mer lönsam relation med dina nyckelintressenter.

Frukostseminarium och Lunchseminarium är på intet sätt nya sätt att träffas på – men det finns många sätt att lyckas, och misslyckas, med ett morgon- eller lunchmöte. Det är tråkigt när man anstränger sig en massa och ingen dyker upp…

Vi hjälper dig med planering och upplägg för inte bara förtäring och teknik utan även lokaler och taktiskt varumärkesbyggande aktiviteter som gör att just de du bjuder verkligen tackar ja, infinner sig på mötet och stannar lite längre än de tänkt – så du får ut maximalt med personlig umgängestid!

Frukostseminarium eller lunchseminarium? Båda kan passa men det idealiska valet grundar sig på olika förutsättningar.

Kontakta oss och berätta om din målgrupp och den information du vill förmedla så tar vi fram ett individuellt förslag till ett möte som dina gäster kommer att minnas och öka ditt leverantörsvärde!

 

Välkommen att planera för lite ökad försäljning med oss!

After Work * Kick-Off * Kundevent * Personalfest * Julfest * Sommarfest * Lansering * VIP * Konferens * Mingel * Nätverksträff * Seminarium * Monteraktivitet på mässa * Möhippa * Svensexa * Bröllop * Studentfest * Födelsedag * Jubileum * Klassträff * Inflyttning * Upplevelsegåva * Farewellparty *…