The Cat Bar erbjuder erfarna eventprojektledare, certifierade sommelierer och provningsledare, specialtränade cocktailbartenders och experter på olika drycker, samt kvalificerad serverings- och eventpersonal.

Våra medarbetare är äkta servicemänniskor och vårt samarbete med våra kunder bygger på personliga möten och individuella lösningar till varje uppdrag.

Möt några av oss i teamet:

Anna

Anna

Cocktailbartender

” Att jobba på Cat Bar är för mig ett väldigt roligt och spännande jobb! Inget event är det andra likt och det är någonting jag verkligen uppskattar. Att träffa nya människor, och få dem att ha en rolig fest är en utmaning som gör det hela spännande. YThe Cat Bar har också ett härligt arbetsteam, och jag kände mig redan, efter bara några få månader, som hemma, vilket gör att det på varje event känns som att arbeta med vänner. Jag hoppas och planerar att stanna här länge och få fortsätta att hjälpa till att genomföra riktigt lyckade fester och event!”
Ellinor

Ellinor

Cocktailbartender

Efter flera år i Londons cocktailbarvärld landar jag åter i Stockholm och hos The Cat Bar gänget!
Här kom jag snabbt in i teamet – mycket frihet och mycket ansvar, en skön stämning bland medarbetarna där vi hjälper varandra och vi träffar verkligen mycket trevliga och glada kunder på varje uppdrag. Otroligt kul och en fröjd att arbeta i sådan miljö! Olika förutsättningar varje gång gör uppdragen ständigt varierande men alltid med samma glädje och service. Prova oss så förstår du!
Malin

Malin

Eventpersonal

“Jag kan inte sluta le efter ett minnesvärt uppdrag, med både kollegor och gäster! Under uppdraget har vi med prestation och engagemang utfört ett roligt arbete och att få uppskattning från kunder och gäster peppar ännu mer! År 2013 började jag på The Cat Bar, och efter varje jobbtillfälle som går blir jag bara mer och mer imponerad av sammanhållningen i teamet och den personliga kontakten till kunden. Den personliga atmosfären, engagemanget och det välplanerade upplägget gör att just jag brinner för jobbet. Satan vad kul vi har!”
Henrik

Henrik

Kock, Sommelier och Provningsledare

”Jag jobbar med The Cat Bar sedan flera år och det är ett rent nöje att jobba med så sköna kollegor! Jag har ett förflutet från bl. a. Operakällaren, Grands Franska Matsal och tvåstjärniga ”The Seafood Lodge” i Newport, USA. Min passion ligger i att kombinera mat och vin. Sammanhållningen, ordningen och arbetsglädjen i hela teamet gör det roligt och enkelt att vara en del av The Cat Bar-gänget, vilket jag också planerar att vara under lång tid framåt.
Emma

Emma

Eventpersonal

“Jag har alltid jättekul varje gång jag jobbar på The Cat Bar! Varje uppdrag är unikt och jag träffar så trevliga människor och upplever alltid nya saker varje gång. Jag älskar konceptet som skapar en sån härlig stämning och det är alltid lika kul när gästerna är nöjda. Jag tycker också om att det är ett underbart samarbete mellan medarbetarna som gör arbetet roligt och tryggt! Ser alltid fram emot att jobba!”
Fanny

Fanny

Cocktailbartender

“Att jobba på The Cat Bar innebär ständig variation då varje event är unikt. Både den fysiska platsen och eventformen är aldrig densamma, vilket gör arbetet spännande och utmanande. Jag gillar att vi jobbar nära med gästerna och att det skapas en personlig stämning. I somras gick jag från assistent till bartender efter en bartenderutbildning, det gör arbetet ännu mer kreativt och skapar blev tillfällen att prata med gästerna. Det skapas även en peppande atmosfär mellan oss som jobbar, det är meningen att man ska skratta tillsammans under ett arbetspass. Cat Bar blir med andra ord en fest för alla närvarande!”
Jacob

Jacob

Cocktailbartender

“Jag har gått en bartender utbildning för jag gillar service och människor. Att vara bartender på Cat Bars olika arrangemang väldigt roligt. Det är ett jätte bra team att jobba med och allt är så proffsigt organiserat vilket gör det extra roligt att blanda drinkar. Varje uppdrag är speciellt och The Cat Bars förmåga att möta alla olika kunders önskemål är unikt. Jag trivs jätte bra på The Cat Bar och vårt team är fantastiskt på att leverera- nöjda kunder är det bästa betyget.”
Mathilda

Mathilda

Eventpersonal

“Jag får en enorm kick varje gång jag jobbar för The Cat Bar! Jag längtar alltid till nästa uppdrag, där jag vet att jag är en del av ett fantastiskt team som bidrar till en oförglömlig kväll för gästerna och värdparet. Att alltid få jobba i en positiv miljö som strålar av härlig energi och festglada människor – gör att även min kväll blir oförglömlig.”
Robert

Robert

Kock

”Jag har jobbat som kock i 30 år och har bred internationell erfarenhet. Sydafrikansk och asiatisk mat är några specialiteter, jag har skrivit 3 böcker om sushi och annan japansk mat och håller regelbundet matlagningskurser i sushi och asiatiska rätter.
I The Cat Bar-teamet kompletterar vi varandra perfekt då vi tillsammans kan erbjuda unika matupplevelser som fungerar till de gäster och det upplägg som en bjudning har, och utgör en del av den totala gästupplevelsen. Skönt gäng med hög servicenivå, oavsett uppdrag och medarbetare!”

 

Antonia

Antonia

Cocktailbartender

“Jag gick en bartenderutbildning med tanken att jobba i Stockholms nattliv, men efter att ha hittat The Cat Bar blev jag “kär” i denna arbetsform. Det är ett otroligt omväxlande och givande arbete! Man får en väldigt speciell kundkontakt då man jobbar så nära kunden och är den som hjälper till på stora dagar så som födelsedagar, årsdagar viktiga kundevents och stora händelser. Jobbet bjuder även på många spännande möten med både gäster och kunder. Sedan är ju The Cat Bar-teamet ett otroligt skönt gäng, som så klart gör detta jobb ännu roligare! Jag rekommenderar verkligen att jobba med oss på fantastiska The Cat Bar!”
Frida

Frida

Eventpersonal

“Att tillsammans med glada och roliga kollegor där alla har en stark servicekänsla, kunna bidra med de lilla extra på ett evenemang är vad som får mig att vilja arbeta för just The Cat Bar. Det märks tydligt att vi alla arbetar efter samma koncept för att ge arrangörer och värdfolk tid och möjlighet till att umgås med sina gäster, stämningen maxad och en minnesvärd kväll. Det jag uppskattar varmt med The Cat Bar är att de alltid känns välplanerat, flexibelt och personligt. Och så har vi så kul!”
Julia

Julia

Cocktailbartender

“Vi har ett serviceinriktat arbete där vi planerar, organiserar och håller i alla trådar under kundens event eller festlighet. Som cocktailbartender hos The Cat Bar sedan 2009 drivs jag av målsättningen att ständigt överträffa förväntningarna och få kunden att känna sig som hedersgäst på sin egen tillställning. Att ha möjligheten att kombinera kunskapen och redskapen från den professionella baren med den härliga stämningen på våra fester bland vänner, kollegor och kunder – allt för att tillsammans skapa en minnesvärd kväll – är det som med ett leende får mig att fortsätta.”
Lena

Lena

Sommelière och Provningsledare

“Som provningsledare är det en utmaning att förtjäna att ha ordet; att informera, skapa intresse och bibehålla intresset, underhålla och erbjuda något som deltagarna minns när provningen är över. Det krävs – förutom kunskapen och förmågan att presentera på ett trevligt sätt – även mycket planering för att leverera det som deltagarna förväntar sig. I vårt team på The Cat Bar är vi personligen engagerade i varje uppdrag, vi drivs av passionen för service, goda smaker, trivsam atmosfär och att erbjuda angenäma upplevelser – varje gång. Det är ingen konst; när alla arbetar i samma anda, hjälper och inspirerar varandra och har trevligt på jobbet!”
Marina

Marina

Sommelière och Provningsledare

” Jag har varit verksam i restaurangbranschen i Sverige och internationellt sedan tonåren och älskar att arbeta med mat, dryck, dofter och smaker! Det mest spännande är när mat och dryck i perfekt kombination blir en flerdimensionell orkester för alla sinnen. Allra roligast är det att överraska provningsdeltagare med totalt oväntade matchningar – motpoler som möts i harmoni istället för att krocka. Till exempel en ekfatslagrad tequila med en smakrik ost…? Våga prova med oss! Samspelet med våra gäster är också den genomgående ryggraden hos oss på The Cat Bar – välorganiserat; välplanerat; balans mellan våra gästers önskemål och vår mångåriga erfarenhet samt vår egen Team Spirit som skapar atmosfär och gör att vi skrattar hela vägen till jobbet!”
Isabella

Isabella

Eventpersonal

” Tillsammans med fantastiska kollegor och kunder blir varje uppdrag minnesvärt! Varje uppdrag har sitt tema och sin egen twist vilket gör att variationen är otroligt stor , något som gör det hela så mycket roligare! Att varje gång få träffa nya människor, ställas inför nya utmaningar & bidra till en atmosfär där kunden kan slappna av och bara njuta tillsammans med sina gäster är något som gör att jag vill jobba för The Cat Bar. Engagemang, personlig kontakt & planering skulle jag säga är de nycklar som gör att The Cat Bar är så satans bra! Att man också under varje uppdrag har så kul är ett stort plus för mig!”
Anna

Anna

Eventpersonal

“Att jobba med service är bland det roligaste jag vet och med The Cat Bar-gänget får jag träffa härliga människor varje gång jag jobbar. Varje uppdrag skiljer sig åt och jag får nya erfarenheter hela tiden. Just den känslan att få så mycket uppskattning och glädje från kunden är varför jag trivs så bra med att jobba för The Cat bar. Det är oerhört tacksamt att ha som syfte att se till att människor trivs och njuter av arrangemanget. Jag ser alltid framemot nya uppdrag då jag får komma till nya spännande platser, lära mig nya saker och lära känna nya spännande människor!”
Linnea

Linnea

Eventpersonal

” Jag kom med i teamet under 2015 och det är oerhört spännande, varje gång möter vi nya gäster och stamkunder, företagare, kunder, anställda, kollegor och vänner på olika platser och olika slags evenemang. Att av kunden få responsen om uppskattning och tacksamhet för en minnesvärd tillställning/festlighet är det som gör att jobbet blir till en festlighet för oss också. Med fokus på att värdfolket ska ha en minnesvärd upplevelse och få vara gäst på sin egen fest lyckas även vi i personalen få en underhållande kväll tillsammans med gäster och värdfolk. Det är det verkligen kul att få vara med och skapa!”

After Work * Kick-Off * Kundevent * Personalfest * Julfest * Sommarfest * Lansering * VIP * Konferens * Mingel * Nätverksträff * Seminarium * Monteraktivitet på mässa * Möhippa * Svensexa * Bröllop * Studentfest * Födelsedag * Jubileum * Klassträff * Inflyttning * Upplevelsegåva * Farewellparty *…