Kundservice & Garanti

Vår personal är äkta servicemänniskor som inte bara ser till att du ska känna trygghet över att allt fungerar fram till, under och efter ditt evenemang och att ni får gott att äta och dricka. Vår uppgift är även att serva dig och dina gäster, att skapa trivsel och angenäm atmosfär. (Om du vill veta detaljer – ta kontakt med oss, vi avslöjar inga konkurrensfördelar öppet – men de som anlitat oss vet…)

Våra medarbetare är mycket rutinerade på att finna sig tillrätta utefter varje kund och uppdragets förutsättningar. Goda personalvillkor och bra laganda i kombination med spännande uppdrag och toknöjda kunder gör att vi har samma medarbetare över tiden och minimal personalomsättning. Lojala teamkamrater som ställer upp för kunder och varandra möjliggör för våra återkommande kunder att boka in samma medarbetare år efter år. Alla våra medarbetare är försäkrade.

Vi träffar varje kund personligen på plats för varje uppdrag för att säkerställa kvaliteten. Dessutom har vi en garanti – om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med den hjälp du får av oss på plats så erbjuder vi dig ett nytt tillfälle så att vi får chans att revanschera oss.

Det är ju ett evenemang du investerar i för ett speciellt syfte; ett varumärkesbyggande internt eller externt – att dina vänner, kunder, investerare, chefer, partners, kolleger – ska trivas, bli lite imponerade och visa uppskattning till dig som arrangör.

Vi lämnar gärna referenser, men titta också i vår gästbok där kunder skrivit tacksamma hälsningar sedan 2004.
Välkommen till en professionell atmosfärskapare.

After Work * Kick-Off * Kundevent * Personalfest * Julfest * Sommarfest * Lansering * VIP * Konferens * Mingel * Nätverksträff * Seminarium * Monteraktivitet på mässa * Möhippa * Svensexa * Bröllop * Studentfest * Födelsedag * Jubileum * Klassträff * Inflyttning * Upplevelsegåva * Farewellparty *…