Kick Off & personalfest

Har du suttit med ett antal medarbetare i åtskilliga tidsstjälande festkommittéer, inför Kick Off, firmafest, personalfest, kundevent eller mässor och känner att ni inte kommer framåt? Vi har alla varit där. Men du behöver inte gå så långt som att be reklambyrån hjälpa till med festen – du kan planera så mycket som du själv önskar och har tid med och låta oss sköta allt som är tråkigt och tidsödande.

Företaget behöver anordna bjudningar ibland.

Vi behöver tid att prata, diskutera och vårda relationerna med våra kolleger, kunder, ägare och samarbetspartners utan att känna att arbetsdagen rinner iväg och plikter kallar varje minut, man hinner ofta bara kort diskutera det viktigaste på telefon.  Vi behöver motiveras och uppmärksammas (Kick Off) informeras och underhållas. Vi behöver personligen möta de människor som ligger bakom företagets framgång och umgås med dem, på kvalitetstid. Kanske kan till och med medarbetarnas respektive ha glädje av att någon gång få ansikten på kolleger och chefer. Allt handlar om att bygga och förstärka relationer. Nu ska vi bara göra det enklare och trivsammare. Och du som en del av verksamheten ska inte ägna dig åt marktjänsten – du ska umgås med gästerna.

När du bokar ett kundevent eller en personalfest med företaget genom The Cat Bar…

…ser vi till att skapa den atmosfär du behöver för just detta tillfälle. Med möbler, dekor, musik, tilltugg och dryck eller vad du behöver. Det kan vara storslaget eller minimalt, för 10 personer eller 100 personer. Men vi försäkrar att vi ger dig den magnetiska dragningskraft som gör att medarbetare, kunder, partners, sambos och äkta makar hellre går på din bjudning än något annat just den här kvällen. Du måste inte ens servera alkohol – det är stämningen och miljön som gör det trivsamt!

Kontakta oss

så berättar vi hur vi gör just ditt företag till det som alla pratar om som gör de bästa festerna. Gör det NU – det är snart dags att börja planera för nästa evenemang…

After Work * Kick-Off * Kundevent * Personalfest * Julfest * Sommarfest * Lansering * VIP * Konferens * Mingel * Nätverksträff * Seminarium * Monteraktivitet på mässa * Möhippa * Svensexa * Bröllop * Studentfest * Födelsedag * Jubileum * Klassträff * Inflyttning * Upplevelsegåva * Farewellparty *…