Födelsedagsfest

Dags för födelsedagsfest? Eller inflyttningsfest? Eller bara fest ändå utan särskild anledning?

Att bjuda till fest innebär många moment, det är många som ska ringas, det ska letas på nätet, fattas en massa beslut och många detaljer att tänka på. Samtidigt ska man ha tid med hemmet, familjen, privatliv och hinna det man ska på jobbet.

Att planera fest ska vara roligt och lustfyllt, inte en plåga med dåligt samvete och tidsbrist. Med vår hjälp kan du ordna så mycket som du själv önskar och har tid med och låta oss proffs sköta allt som är tråkigt och tidsödande. Dessutom ser vi till att minimera arbetet under festen och dagen efter – du ska umgås med gästerna och vi sköter markarbetet.

När du ordnar födelsedagsfest eller annan privat fest med The Cat Bar ser vi till att skapa den atmosfär du behöver för just detta tillfälle. Med möbler, dekor, musik, tilltugg och dryck, personal eller vad du behöver. Det kan vara storslaget eller minimalt, för 10 personer eller 100 personer. Men vi försäkrar att vi ger dig den magnetiska dragningskraft som är som en gåva till gästerna, som gör att familj och vänner får en upplevelse utöver de personliga möten som ligger till grund för festen. Du måste inte ens servera alkohol – det är stämningen och miljön som gör det trivsamt! Vi har lång erfarenhet av 30-årsfester, 40-årsfester och 50-årsfester i olika miljöer och av olika slag.

 

Kontakta oss så berättar vi hur vi gör Dig till Gäst på din Fest och till en kväll som alla kommer att prata om … Gör det NU – det är snart dags att börja planera för nästa fest…

After Work * Kick-Off * Kundevent * Personalfest * Julfest * Sommarfest * Lansering * VIP * Konferens * Mingel * Nätverksträff * Seminarium * Monteraktivitet på mässa * Möhippa * Svensexa * Bröllop * Studentfest * Födelsedag * Jubileum * Klassträff * Inflyttning * Upplevelsegåva * Farewellparty *…