Eventproduktion

Låt oss hjälpa dig ordna ditt mest framgångsrika kundevent, företagets populäraste personalfest och ditt roligaste egna privata party!
Vi träffar dig på plats i god tid innan festen och hjälper dig med planering, menyer, utrustning, inköpslistor och allt du inte hade en tanke på att du måste tänka på. Lokaler, mat, porslin, möbler, underhållning, dekoration eller vad i övrigt du behöver – vi går igenom allt så att du känner dig trygg, kan njuta av att festplanering är roligt och i övrigt ägna dig åt viktigare saker. Att du imponerar på vänner, kolleger, kunder och gäster är en bonus. Men det viktigaste är kanske att du som värd och arrangör får vara gäst på festen själv och njuta av kvällen medan vi sköter all marktjänst.

The Cat Bar-teamet består av yrkeskunniga servicemänniskor; glada medarbetare som ser vad som behöver göras för att höja stämningen och se till att alla trivs, och vår uppgift är att avlasta värdfolket och göra er till gäster på festen. Välsmakande cocktails, blandade à la minute på fräscha råvaror är en upplevelse för både gäster och värdar, och baren är en magnet på varje fest – en naturlig mötesplats där man stannar länge.

Vårt uppdrag är att se till att när dina gäster tackar för senast tar de i från tårna när de säger: “WOW Vilket party!”
Unna dig och dina gäster att tas om hand av oss på The Cat Bar!

Tänk på att kontakta oss i god tid innan nästa fest så blir det roligare att planera den! Hör av dig till oss via Bokningsförfrågan. Välkommen!

After Work * Kick-Off * Kundevent * Personalfest * Julfest * Sommarfest * Lansering * VIP * Konferens * Mingel * Nätverksträff * Seminarium * Monteraktivitet på mässa * Möhippa * Svensexa * Bröllop * Studentfest * Födelsedag * Jubileum * Klassträff * Inflyttning * Upplevelsegåva * Farewellparty *…