Cocktailparty med cocktailbartenders

Cocktailparty ligger helt i tiden. Du, dina gäster och din fest förtjänar en cocktailbar. Med professionella cocktailbartenders – hemma hos dig! Eller på ditt kontor…

Dina gäster kommer, med stor sannolikhet, inte till din fest för att bli mätta. De kommer för att ha trevligt, för att träffa människor, uppleva angenäm atmosfär – kort sagt, för ett bra party. Det enklaste sättet för dig, och hela festkommittén, att spara tid och en massa besvär och samtidigt skänka festen en unik dragningskraft – är att se till att du har en bra cocktailbar. Och det är vi, på The Cat Bar, rackarns bra på. Vi är specialister på Cocktailparty. Inte bara på cocktails – på hela partyt. Läs mer så förstår du varför…

Vin och pilsner kan man ju dricka hemma, eller för all del, på krogen. Men att som gäst kunna beställa krispiga Margaritas, förföriska Cosmos och perfekta Frozen Strawberry Daiquiris i en för evenemanget unik cocktailbar – på ett företagsevenemang, eller hemma hos goda vänner – det, är något alldeles extra som man inte får uppleva så ofta!

Vi träffar dig på plats i god tid innan och hjälper dig med planering, drinkmenyer, utrustning, inköpslistor och allt du inte hade en tanke på att du måste tänka på. Även tilltugg, porslin, möbler, underhållning, dekoration eller vad i övrigt du behöver.

Med en cocktailbar bidrar du till att dina gäster verkligen kommer, kanske ser till att fixa barnvakt, kanske tar med en kollega, att de njuter av både vanliga och alkoholfria cocktails och att de stannar länge så att du hinner umgås med dem.

The Cat Bar-teamet består av yrkeskunniga servicemänniskor; glada medarbetare som ser vad som behöver göras för att höja stämningen och se till att alla trivs, och vår uppgift är att avlasta värdfolket och göra er till gäster på festen. Välsmakande cocktails, blandade à la minute på fräscha råvaror är en upplevelse för både gäster och värdar, och baren är en magnet på varje fest – en naturlig mötesplats där man stannar länge.

Unna dig och dina gäster att tas om hand av oss på The Cat Bar i Stockholm!

Cocktailparty Stockholm

Du vet väl att du kan få skattereduktion

för vissa personalfunktioner till din bostad? Du har rätt att göra avdrag med 50 % på arbetskostnaden om du uppfyller reglerna för RUT-avdrag.
Läs mer på Skatteverkets hemsida!

Vill du veta mer och ha ett individuellt förslag?

Kontakta oss via Bokningsförfrågan för att få ett förslag gällande cocktailparty. Välkommen!

After Work * Kick-Off * Kundevent * Personalfest * Julfest * Sommarfest * Lansering * VIP * Konferens * Mingel * Nätverksträff * Seminarium * Monteraktivitet på mässa * Möhippa * Svensexa * Bröllop * Studentfest * Födelsedag * Jubileum * Klassträff * Inflyttning * Upplevelsegåva * Farewellparty *…