Afternoon Tea

Trött på eftermiddagskaffe med kanelbulle?
Eller muffins, cupcakes, macarons…

Vad kan vara mer tidlöst och uppskattat än äkta engelskt High Tea?

Serverat som det görs än idag på Ritz, Brown’s och Savoy i London, så som det serverades till Agatha Christie. Alla som har upplevt klassiskt Afternoon Tea vet att det är en njutningsfull ritual, som både är avkopplande och inspirerande!

Du har seminarium på kontoret och det är en intensiv arbetsdag för de som deltar – information, diskussioner, synpunkter, nya idéer, kaffe, kaffe, kaffe…

Men en dag – istället för samling vid den elektroniska kaffemaskinen
– serveras, från en bricka, på vackert engelskt porslin, underbart doftande eftermiddagste med de klassiska engelska tillbehören:

  • Gurksandwiches

  • Snittar med ägg och vattenkrasse

  • Toast med lax & färskost

  • Läckra bakelser och frasiga småkakor

  • Scones med hemlagad sylt och Clotted Cream…

Nu kan vi göra det möjligt för dig!

Vi levererar sandwiches och småbröd – allt hembakat – till din dörr, på engelskt porslin om du så önskar. Du väljer dina tillbehör från vår Afternoon Tea-meny med både teer och bakverk. Unna dig själv och dina gäster denna upplevelse som de inte får någon annan stans och notera hur omväxlingen från den konventionella fikapausen ger ny energi ända till arbetsdagens slut! Kontakta oss för din personliga Afternoon Tea-meny!

After Work * Kick-Off * Kundevent * Personalfest * Julfest * Sommarfest * Lansering * VIP * Konferens * Mingel * Nätverksträff * Seminarium * Monteraktivitet på mässa * Möhippa * Svensexa * Bröllop * Studentfest * Födelsedag * Jubileum * Klassträff * Inflyttning * Upplevelsegåva * Farewellparty *…